Ξεκινήσαμε με ένα οραμα…

H MGI Motorsport ιδρύθηκε το έτος 2006. Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη διαδρομή της εταιρίας στην εγχώρια αγορά οι δραστηριότητες της επεκτάθηκαν σταδιακά σε όλη την υφήλιο. Με μεγάλη εμπειρία και γνώση στην υποστήριξη απομακρυσμένου προγραμματισμού, ύστερα από πολυετή RnD, δημιουργήσαμε το MPF. Μέσω του MPF μπορούμε να υποστηρίξουμε διαδικτυακά τον προγραμματισμό της ECU του αυτοκινήτου σας μέσω του δικτύου των συνεργατών μας.
Αν είστε ιδιοκτήτης συνεργείου μπορείτε να αποκτήσετε το MPF έτσι ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας την ποιοτικότερη και μακράν πιο αξιόπιστη υπηρεσία προγραμματισμού ECU, στις εγκαταστάσεις σας δίχως να χάνετε πολύτιμο χρόνο.


ΗΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1974

Ξεκινάει η ενασχόληση μας στο χώρο της συντήρησης αλλά και της βελτίωσης των αυτοκίνητων Opel.

2006

Ιδρύεται η MGI Motorsport, ο πρώτος βελτιωτικός οίκος Opel στην Ελλάδα που διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό, τον τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και τις εγκαταστάσεις για να αναπτύξει το δικά του custom λογισμικό (κοινώς πρόγραμμα)για τους εγκεφάλους των Opel

2007

Ξεκινώντας το RnD δημιουργίας εργαλείων προγραμματισμού είμαστε η πρώτη εταιρία πανευρωπαϊκά που υποστήριξε τους νέους για την εποχή εγκεφάλους της Bosch ME7.6.x, όπου είναι εξοπλισμένα τα μεταξύ άλλων Astra H OPC και Corsa D OPC. Με δικά μας εργαλεία προγραμματισμού τοποθετήσαμε πρόγραμμα αύξησης ισχύος πρώτοι στο μοντέλο Astra H OPC με εγκέφαλο ME7.6.2.  

2010

Η Opel έχει ήδη λανσάρει το μοντέλο Insignia και τα περισσότερα νέα της μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τους εγκεφάλους της ACDelco. Η MGI Motorsport είναι η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη που υποστηρίζει τον προγραμματισμό των συγκεκριμένων εγκεφάλων κινητήρα για αύξηση ισχύος. Η αρχή έγινε με τον E83A του Insignia, ακολούθησε ο E78 του Astra J και μετέπειτα σειρά είχε ο E39 των 2.0Τ SIDI. Για τα επόμενα χρόνια έως και σήμερα σταθερά πρώτοι υποστηρίζουμε τους πρωτοεμφανιζόμενους εγκεφάλους των βενζινοκινητήρων και ενίοτε και των diesel.

2012

Μέσω των εργαλείων προγραμματισμού που έχουμε δημιουργήσει ξεκινάει η ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών μας στην Ελλάδα

2015

Έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία στον χώρο ξεκινήσαμε συνεργασία με τον ιστορικό βελτιωτικό οίκο του Ηνωμένου Βασιλείου Regal Autosport παρέχοντας υπηρεσίες προγραμματισμού αύξησης ισχύος μέσω του MPF. Την ίδια χρονιά εμφανίζεται και ο νέος εγκέφαλος της ACDelco Ε80 όπου ακόμα μια φορά είμαστε η πρώτη εταιρία πανευρωπαϊκά που τον υποστηρίζουμε.

2019

Δραστηριότητα σε όλες τις ηπείρους μέσω του MPF παρέχουμε τις υψηλότερες υπηρεσίες προγραμματισμού σε όλη την υφήλιο